Prodaja stanova Sombor - i prodaja kuća Sombor

Adresa: Staparski Put 34, lokal 3
Grad: Sombor
Mobilni:069/112-17-24
E-mail: sanema.nekretnine@gmail.com
Web: www.sanemanekretnine.com

Osnovna delatnost: Posredovanje u zakupu i prometu nepokretnosti

Detaljnije o firmi:

Mi smo mlada firma sa dugogodišnjim iskustvu u radu pri posredovanju u prometu i zakupu nepokretnosti, koje želimo da podelimo sa vama. Kod nas su zaposleni agenti sa licencama, te smo time i upisani u zvanični Registar posrednika.

Kod nas možete doći po savet i konsultaciju kako najlakše i najbrže da prodate ili izdate svoju nekretninu, te isto tako kako da za sebe i svoju porodicu nađete najbolje stambeno rešenje, po pravni savet, po informacije o beneficijama koje vas čekaju kao kupca ili prodavca, preporuku za banku koja će raditi za vas kada su u pitanju stambeni krediti, pomoć pri realizaciji istih, naš ste klijent od prvog kontakta sa nama, sve dok se ne uselite, ne uknjižite u Katastar nepokretnosti kao novi vlasnik, ne prodate svoju nekretninu,  PRIJATELJI ZAUVEK!

Šireći krug prijatelja širiće se i obim našeg posla, naše delatnosti, pratićemo trendove i tako organizovati posao, širićemo i krug poslovnih partnera koji prate naš rad kako i vama tako i nama olakšavaju i pomažu da ostvarite ideja vezano za rešavanje vašeg stambenog pitanja.

Kupite najbolje, prodajte najbrže!

 

Radno vreme: Pon-petak od 09h do 19h, vikendom dežurstva

Pratite nas i na FACEBOOK-u i INSTAGRAM-u.

Video Prezentacija

Kontaktirajte AGENCIJA ZA NEKRETNINE SOMBOR "SANEMA NEKRETNINE"