Proizvodnja i ugradnja PVC i aluminijumske stolarije i izvođenje završnih građevinskih radova

Adresa: Radnih Brigada 23
Grad: Vranje
Telefon:017/415-500
Mobilni:063/41-46-45
E-mail: office@cerak.co.rs
Web: www.cerak.co.rs

Osnovna delatnost: Građevinarstvo; Proizvodnja predmeta od plastike

Detaljnije o firmi:

S.P.G.U.T.R "CERAK" iz Vranja uspešno posluje od 1989 godine. Trenutno ima 12 zapošljenih radnika.

Od samog osnivanja bavimo se završnim zanatskim radovima u građevinarstvu i proizvodnjom.

Vršimo prodaju i ugradnju svih vrsta ravnog građevinskog stakla od 3-10 mm, ornament stakla, profilit stakla, armiranog stakla,   stopsol i parsol stakla, staklenih prizmi, ogledala (obična i u boji), kao i drugo.

Izrađujemo preko 50 vrsta ramova za slike i goblene, vršimo mašinsku obradu stakla i bušenje rupa, prevoz i montažu na teritoriji Srbije.

Vršimo pranje staklenih fasada sa spoljne i unutrašnje strane, reparaciju i zamenu zamagljenih stakla na autobusima.

Od 1994. godine bavimo se proizvodnjom svih vrsta termoizolacionih stakala.

Od 1996. godine u saradnji sa nemačkom firmom TROPLAST AG GmbH počeli smo sa proizvodnjom PVC stolarije po sistemu “TROCAL”.

Od 1998.godine počeli smo sa proizvodnjom aluminijumske bravarije od grčkih i nisalovih profila (hladni i sa termoprekidom).

Od 1999. godine u saradnji sa austrijskom firmom “RIGIPS” bavimo se prodajom i ugradnjom GIPS KARTON PLOČA od 6mm, 9.5 mm, 12.5 mm sa kompletnim pratećim materijalom, radimo SPUŠTENE PLAFONE tipa CASOPRANO, DEKOGIPS, GYPTONE i RIGITON sa pratećom podkonstrukcijom.

U 2000. godini počeli smo sa prodajom i ugradnjom svih vrsta LEXANA, svih vrsta laminata.

U 2001. godini počeli smo sa ugradnjom svih vrsta garažnih vrata bez motora i sa motorom na daljinsko upravljanje (kasetni i vodoravni motiv).

Vršimo sve usluge zavarivanja: REL (B I, B II, R IV), GASNO (kiseonik, gas), MAG (CO2), TIG (argonsko).

U periodu posle 2000.godine usavršavali smo se u svim poljima u proizvodnji PVC i AL stolarije, stakla, kao i izvođenje raznoraznih radova na hiljade objekata, pretežno na jugu Srbije. Cerak je poznati brend po staklu na ovim prostorima, medjutim u ovom poslu nismo zadovoljni, pa smo morali da širimo delatnost i trenutno radimo ono što se na tržištu traži. Izdvajamo se od ostalih konkurentskih firmi po tome što radimo veoma specifične radove na visini kod novih, a posebno kod starih industrijskih  objekata. Široki spektar radova omogućava investitoru da kompletan posao poveri nama. Ovi zahtevi su nas inspirisali da dodatno proširimo delatnost u delu hidroizolacije, izradi čeličnih konstrukcija, farbanja, krečenja, čišćenja krovova, instalacija, fasada, stakla.

Od nastanka naša firma je posvećena sticanju novih znanja putem specijalističkih kurseva, poseta sajmovima u zemlji i inostranstvu i saradnjom sa eminentnim institucijama.

Proizvodnja: Sve vrste građevinskog stakla; Sve od stakla (staklena vrata, klizno-preklopni balkoni, tuš kabine, nadstrešnice, gazišta za stepenice, police...); PVC stolarija; Aluminijumska bravarija; Aluminijum-drvo stolarija; Drvo-aluminijum stolarija; Drvena stolarija; Roletne (plastičnih i aluminijumskih); Aluminijimskih kapci; Rolo komarnici; Garažna vrata (rolo ili segmentna) sa motorom ili bez; Industrijska vrata; Aluminijumska ograda; Nadstrešnice; Čelične konstrukcije; Trakaste zavese i venecijaneri; Radne platforme.

Građevinski radovi: Sanacija; Hidroizolacija; Izrada spuštenih plafona; Gipsani radovi; Izrada fasada (strukturalnih, polustrukturalnih i alubond); Protivpožarna zaštita; Molero-farbarski radovi...

 

Video Prezentacija

Kontaktirajte CERAK VRANJE SPGUTR