Mašinska obrada metala i prevoz

Adresa: Parnjanski put
Grad: Čačak
Telefon:032/39-22-37
Mobilni:060/039-22-37
E-mail: kontakt@ercom.rs
Web: www.ercom.rs

Osnovna delatnost: CNC glodanje do 1500 mm; Brušenje obimno i ravno; Struganje; Cnc plazma

Detaljnije o firmi:

Bavimo se mašinskom obradom metala u najširem smislu reči, a naša primarna delatnost jeste izrada alata prema vašoj dokumentaciji za upotrebu u prehrambenoj, papirnoj i drvnoj industriji.

Izradu delova vršimo na CNC obradnom centru do 1500 mm dužine. Zahvaljujući stalnom napredovanju, usavršavanju i usklađivanju poslovanja sa povećanim zahtevima tržišta i korisnika naših usluga, visoki kriterijumi postali su naš standard. Kao rezultat toga, a nakon niza provera kvaliteta procesa obrade i finalnih proizvoda, naša kompanija postaje nosilac ISO 9001:2008 sertifikata za mašinsku obradu metala.

Svi naši zaposleni iza sebe imaju višegodišnje iskustvo, dok sama kompanija stalno ulaže u njihovo usavršavanje kao i u proširenje kapaciteta i podizanje nivoa usluga. Odlikuju nas profesionalizam, preduzimljivost i kreativnost, a svakom problemu pristupamo otvorenog uma i s namerom da pronađemo najpovoljnije rešenje. Uz jasnu viziju našeg osnivača, broj naših zadovoljnih klijenata uvećava se iz dana u dan!

Video Prezentacija

Kontaktirajte ERCOM