Prerada metala, krovni pokrivači, trgovina pocinkovanim i plastificiranim limom

Adresa: Senćanski put 75
Grad: Subotica
Telefon:024/55-55-53
Mobilni:064/821-55-23; 065/55-55-53
E-mail: info@euro-steel-center.com
Web: www.euro-steel-center.com

Detaljnije o firmi:

Preduzeće Euro Steel Center d.o.o. počelo je sa radom 2001. godine, i to kao poslovna jedinica preduzeća Euro Gas d.o.o. pod imenom Metal Centar. Osnovna delatnost preduzeća je trgovina pocinkovanim i plastificiranim limom, gde kao uvoznik i distributer zauzima jedno od vodećih mesta u Srbiji i zemljama u okruženju. Kao preduzeće koje ima višegodišnje iskustvo u trgovini metalnom galanterijom, Euro Gas d.o.o. Metal Centar od marta meseca 2008. godine prestaje da postoji pod tim imenom i nastavlja svoje uspešno poslovanje kao samostalno preduzeće Euro Steel Center d.o.o.

2005. godine pokrenut je i proizvodni pogon, koji do današnjeg dana broji preko 20 mašina za preradu pocinkovanog i plastificiranog lima u table i slitove, i izradu proizvoda od istih, kao što su: krovni i zidni trapezi, crepni paneli, samonoseći lučni paneli, fert paneli, gips profili, oluci, cevi, U- profili za PVC stolariju, apipong profili, ogradni sistemi, bilbordi itd.

Uz gore navedene proizvode Euro Steel Center u svojoj ponudi ima i širok asortiman metalne galanterije: profilne cevi, šavne i bešavne cevi, pocinkovane cevi, toplo valjani profili, hladno valjani profili, toplo i hladno valjani limovi, aluminijumski profili i limovi, razna pletiva i žičani materijali, šarafi, prateća limarska galanterija.

Uz stalnu tendenciju širenja asortimana proizvoda od pocinkovanog i plastificiranog lima, vođeni entuzijazmom, želimo da budemo što bliži našim kupcima.

Video Prezentacija

Kontaktirajte EURO STEEL CENTER SUBOTICA