Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada

Adresa: Opornica bb, Novo Naselje
Grad: Kragujevac
Mobilni:065/260-68-97
E-mail: dejan.velickovickg@gmail.com

Osnovna delatnost: Izgradnja stambenih i nestambenih zgrada

Detaljnije o firmi:

Firma GRADNJA VELIČKOVIĆ je lider u oblasti građevinskih usluga i pruža visokokvalitetne usluge izgradnje stambenih i nestambenih zgrada. Sa stručnim timom inženjera i građevinaca, posvećeni smo ispunjavanju potreba naših klijenata kroz inovativne i funkcionalne građevinske projekte.

Naša stručnost seže dalje od same izgradnje. Specijalizirani smo za gipsarske radove, što uključuje izradu glatkih i savršeno nivelisanih površina za zidove i plafone. Takođe, pružamo molersko-fasadarske usluge kako bismo vašim prostorima dodali estetsku vrednost, koristeći najkvalitetnije boje i tehnike.
 
Keramičarski radovi su takođe deo našeg portfolija. Naši majstori keramičari brinu se o postavljanju keramičkih pločica sa preciznošću, bilo da je reč o kuhinjskim pultovima, kupatilima ili podovima.
 
Odgovaramo našim klijentima s fleksibilnošću i pažnjom prema detaljima, težimo kvalitetu u svakom projektu koji preuzimamo. Naša vizija je stvarati funkcionalne, estetski privlačne prostore koji odražavaju potrebe i želje naših klijenata
Video Prezentacija

Kontaktirajte GRADNJA VELIČKOVIĆ