Medicinski magneti

Adresa: Volgina 15
Opština: Zvezdara
Grad: Beograd
Telefon: 011/677-13-73
Faks: 011/677-47-20
E-mail: piezo@pupin.rs
Web: www.magnetipupin.rs

Osnovna delatnost: Proizvodnja elektronskih elemenata

Detaljnije o firmi:

Institut Mihajlo Pupin - Piezotehnologija - magnet protiv upale hemoroida

IMP - Piezotehnologija je proizvođač piezoelektričnih i magnetnih komponenti. Više od 40 godina ovo preduzeće se bavi razvojem, istraživanjem u oblasti selekcije i stabilizacije frekvencija, kao i proizvodnjom kristalnih jedinki, filtera, oscilatora i magnetnih materijala.
Najvažnije oblasti primene proizvoda IMP-Piezotehnolgija su u radio telekomunikacijama, vojnoj industriji, prehrambenoj industriji, medicini, a takođe se izrađuju i male serije prema nestandardnim specifikacijama korisnika.

IMP-Piezotehnologija svoje proizvode tradicionalno izvozi na tržište Nemačke, Italije, Izraela, Engleske, Francuske i drugih zemalja.

Proizvodi IMP-Piezotehnologija su:
• Kristalne jedinke 80kHz – 180 MHz
• Kristalni filteri 80 kHz – 180 MHz
• LC Filteri 100 kHz - 250 MHz
• Kristalni oscilatori
• Magnetni materijali - Magneti za industriju, separatori (odvajači magnetičnih materijala), uređaji za sprečavanje taloženja kamenca u vodi,magneti za medicinu (akupunktura, prostata i hemoroidi-šuljevi)

Magnetoplag protiv hemoroida - šuljeva (magnet protiv upale hemoroida) je apsolutno klinički ispitan, poseduje sve neophodne domaće i inostrane dozvole, sertifikate za proizvodnju i promet. Nezamenljiv je kad je u pitanju eliminacija hemoroida, upala hemoroida (upala šuljeva) i hronični šuljevi kada je moguće izbeći operativni zahvat. Jedan je od retkih proizvoda u Srbiji koji poseduje CE sertifikat.

Moguće su dostava na kućnu adresu i online prodaja.

Video Prezentacija

Kontaktirajte INSTITUT MIHAJLO PUPIN - PIEZOTEHNOLOGIJA DOO