PVC i aluminijumska stolarija, roletne i komarnici, izrada i montaža fiksnih i pokretnih ventilirajućih fasada, aluminijumskih otirača, rolo vrata, projektovanje, izrada i montaža letnjikovaca i staklenih bašti

Adresa: Miljakovačke staze 37d
Opština: Rakovica
Grad: Beograd
Telefon:011/239-30-90
Mobilni:064/658-44-94
E-mail: office@lukal.rs, info@lukal.rs
Web: lukal.rs

Osnovna delatnost: Proizvodnja metalnih vrata i prozora

Detaljnije o firmi:

Preduzeće je nastalo sa ciljem da svojim proizvodima i kvalitetom usluge svim klijentima poveća ugodnost življenja.

Primarne delatnosti su nam PVC i aluminijumska stolarija sa kompletnim pratećim programom koji uključuje roletne i komarnike, izrada i montaža fiksnih i pokretnih ventilirajućih fasada, aluminijumskih otirača, rolo vrata raznih oblika i namena, projektovanje, izrada i montaža letnjikovaca i staklenih bašti, kao i uređenje poslovnih I stambenih objekata uopšte.

Nismo dovoljno hrabri da kažemo da smo najbolji na tržištu i da je naše preduzeće lider u oblasti kojom se intenzivno bavimo preko 15 godina, ali naši klijenti i svi naši rezultati mogu i govore umesto nas.

Trudimo se da naš tim bude sastavljen od ljudi koji su pre svega časni i iskreni, a o profesionalnom aspektu i aspektu poznavanja posla sud možete doneti i sami.

Ukoliko Vam je potreban bilo kakav savet, mišljenje ili pomoć u oblasti rada našeg preduzeća, ne oklevajte da nas kontaktirate, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom izaći u susret.

Video Prezentacija

Kontaktirajte LUKAL ALUMINIUM SYSTEM DOO.