Ugradnja i servisiranje liftova u stambenim i poslovnim objektima

Adresa: Bulevar Patrijarha Pavla 1A
Grad: Novi Sad
Telefon:021/46-88-34
Mobilni:064/115-30-31
E-mail: mikonikdoo@gmail.com
Web: www.mikonik.rs

Osnovna delatnost: Ugradnja i servisiranje liftova

Detaljnije o firmi:

SZTR MIKONIK je osnovan 23. 06. 1998. u Novom Sadu. Delatnost kojom se firma bavila do 2008. je bila montaža, servis i remont liftova, a od 2008. počeli smo i sa uvozom liftova. Od marta 2013. Godine preregistrovali smo se u DOO. Imamo dugogodišnje iskustvo u montaži i prodajemo kvalitetne liftove što nam omogućava da budemo konkurentni  na tržištu.

Osnivač firme je Svetlana Simić dipl. inž, a pored nje je zaposleno još 5 radika na montaži i servisu liftova. Glavni montažer ima 30 godina iskustva u montaži od čega je 13 godina radio u montaži liftova firme DAVID PAJIĆ, 3 godine u servisu DAVID PAJIĆ i 14 godina u svojoj firmi kao montažer i serviser. Montirao je liftove u zgradama od 54 sprata u Londonu (Engleska), Permu (Rusija), lift u Huseinovoj rezidenciji i veliki broj liftova po celoj bivšoj Jugoslaviji a sada u Republici Srbiji i Crnoj Gori.

Liftovi koje nudimo su od Grčkih proizvođača: METRON-a koji je u ALUMIL Group koja je veoma poznata po kvalitetu svojih proizvoda. METRON ima proizvodnju kabina i vrata a takođe i proizvodi i kompletira elemente koji su sastavni deo hidraulike. Uvoze Italijanske klipove, BLAIN-ovu grupu ventila koju koriste na agregatu, BLAIN-ovu ručnu pumpu, EL.MO motor u agregatu, Settima pumpu takođe u agregatu. Svi ovi proizvodi su od veoma poznatih i priznatih Nemačkih i Italijanskih proizvođača. U proizvodnji električnih liftova koriste motore od proizvođača ALBERTO SASSI.

Galerija
Video Prezentacija

Kontaktirajte MIKONIK DOO