Otkup bagrema Bajina Bašta, otkup bagrema Srbija

Adresa: Milenka Topalovica 100a
Grad: Bajina Bašta
Telefon:031/86-62-51
Mobilni:069/64-89-99; 069/64-89-92
E-mail: office@rd-fsc.rs
Web: www.rd-fsc.rs

Osnovna delatnost: Rezanje i obrada drveta

Detaljnije o firmi:

Robinia Development je renomirana firma specijalizovana za rad sa bagremovim drvetom, ističući se svojom posvećenošću kvaliteti i inovacijama. Naša ekspertiza obuhvata sve faze procesa, počevši od sakupljanja drveta, rezanja, sušenja i sečenja, pa sve do obrade, uzdužnog nastavljanja i finalne obrade površina drveta.

Naši proizvodi su simbol dugotrajnosti i estetike, uključujući palisade i trupce, uzdužno nastavljene daske i grede, masivne ploče i grede, ploče za terase, popločavanje od bagrema i ograde, kao i kućice za igru. Sve naše proizvode odlikuje visok standard izrade i pažljivo birani materijali, pružajući trajnost i eleganciju u svakom projektu.

Naša skladišta su dobro opremljena i organizovana, omogućavajući nam da efikasno upravljamo zalihama i obezbedimo brzu isporuku naših proizvoda širom tržišta. Sa stručnim timom majstora i modernom opremom, Robinia Development je pouzdan partner za sve vaše potrebe u radu sa bagremovim drvetom, garantujući vrhunski kvalitet i zadovoljstvo klijenata.

Video Prezentacija

Kontaktirajte Otkup bagrema Bajina Bašta - ROBINIA DEVELOPMENT DOO