Proizvodnja farmaceutskih proizvoda - dijetetski proizvodi, galenski lekovi, medicinska sredstva, rastvor za sočiva, kapi za oči, biljni sirup za dečiji apetit, sirup za imunitet

Adresa: Koste Glavinića 2
Opština: Savski Venac
Grad: Beograd
Telefon:011/369-03-38; 011/265-31-77
E-mail: pharmaproduct.n@yahoo.com; pharmaproduct.n@gmail.com
Web: www.pharmaproduct.co.rs

Osnovna delatnost: Proizvodnja farmaceutskih preparata

Detaljnije o firmi:

PHARMA PRODUCT u svom timu stručnjaka ima doktora nauka, primarijusa i specijaliste za izradu lekova koji svojim znanjem i iskustvom rešavaju mnoge probleme koji se javljaju u proizvodnji, naročito tečnih i polučvrstih farmaceutskih oblika. Usluge se odnose na sugerisanje i odabir odgovarajućih tehnoloških postupaka ili tehničke opremljenosti prostora u kome se proizvodnja obavlja.

Angažuje se na razvoju novih farmaceutskih oblika sa poznatim lekovitim supstancama kao i osavremenjivanju već postojećih farmaceutskih oblika. Isto tako učestvuje u izboru odgovarajućih pomoćnih materija i farmaceutskog oblika radi postizanja maksimalnog terapijskog učinka odabrane lekovite supstance, a u saradnji sa stručnjacima srodnih grana medicine. Takođe pruža usluge izrade tečnih i polučvrstih farmaceutskih oblika poznatog ili željenog sastava u većim količinama i specijalnim pakovanjima.

Video Prezentacija

Kontaktirajte PHARMA PRODUCT