Servisiranje i prodaja HP i CANON fotokopir aparata, štampača, multifunkcijskih uređaja i potrošnog materijala.

Adresa: Vojvode Skopljanca 5
Opština: Voždovac
Grad: Beograd
Telefon:011/397-57-27; 011/247-65-94
Mobilni:063/20-02-73; 063/31-56-61
Faks: 011/397-57-27
E-mail: integran@eunet.rs; integrabiro.td@gmail.com

Osnovna delatnost: Održavanje i prodaja biro opreme i potrošnog materijala; Prodaja i servisiranje opreme za biroe; Oprema za biroe

Detaljnije o firmi:

INTEGRA BIRO d.o.o. osnovana je 1988. godine kao servis za održavanje CANON biro opreme. Danas se bavi uvozom, prodajom i održavanjem biro opreme CANON i HP programa : fotokopir aparatima, multifunkcijskim uređajima, faks aparatima, štampačima... prodajom potrošnog materijala, rezervnih delova, dopunom laserskih kertridža ...  U ponudi imamo nove i polovne uređaje, na koje je garancija 12-24 meseca.

Rentiranje fotokopir aparata i laserskih štampača. Prodaja zamenskih ORINK tonera za laserske štampače.

Zahvaljujući dugogodišnjem radu u oblasti birotehnike i opstajući u svim uslovima poslovanja, a obzirom na naš veliki trud i želju da pomognemo našim korisnicima pri izboru i nabavci opreme, NTEGRA BIRO ima korisnike koji su sa nama od samog osnivanja. Naši serviseri prolaze obuku na CANON seminarima i imaju potrebne sertifikate, te su obučeni za uređaje i nove i stare generacije.

INTEGRA BIRO se trudi da zadovolji potrebe svojih korisnika, a uz svesrdnu pomoć naših saradnika i partnera, kako iz Srbije, tako i iz inostranstva.

INTEGRA BIRO ima svoje predstavništvo u Kruševcu. Imamo preko 1000 korisnika. Mreža naših korisnika pokriva čitavu Srbiju. Za obavljanje delatnosti imamo sopstveni prostor i vozni park.

Odziv na pozive van Beograda je 24 časa, u Beogradu 12, a u hitnim situacijama svega nekoliko sati.

Kompanije CANON i HP, svetski priznate, sa višedecenijskim postojanjem i ugledom, nesumnjiva su garancija kvaliteta opreme koju nudimo.

 

Servisiranje fotokopir aparata Voždovac/rentiranje fotokopir aparata Voždovac/rentiranje skenera/iznajmljivanje biroopreme Voždovac/popravka fotokopira i štampača Voždovac/originalni CANON toneri Voždovac/Prodaja nove i polovne kancelarijske opreme/Prodaja polovnih fotokopir aparata crno belih I kolor sa garancijom/Prodaja polovnih štampačai I multifunkcijskih uređaja sa garancijom/Prodaja tonera i kertridža, CANON iR2520, CANONi R2630i, CANON IRC2020i…

Video Prezentacija

Kontaktirajte INTEGRA BIRO DOO