Prodaja i servisiranje turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu

Adresa: Miloša Obrenovića bb
Grad: Užice
Telefon: 011/250-74-44
Faks: 011/250-03-50
E-mail: office@turboservis.rs
Web: www.turboservis.rs

Osnovna delatnost: Proizvodnja ostalih delova i dodatne opreme za motorna vozila; Servis turbokompresora; Servis viskoventilatora; Servis pumpi za vodu

Detaljnije o firmi:

Turbo Servis je lider na tržistu u prodaji i servisu turbokompresora, viskoventilatora i pumpi za vodu kako u Srbiji, tako i u zemljama u okruženju. Pored ovih proizvoda u ponudi ima interkulere, hladnjake, termostate, klima kompresore i ostale delove za klimatizaciju i hlađenje motora putničkog i teretnog programa.

Svoju poziciju na tržištu održava stalnim usavršavanjem kadrova, primenom savremene tehnologije, širenjem distributivne mreže u okvirima implementiranog sistema menadžmenta kvaliteta ISO 9001-2000 i uz pomoć znanja iz oblasti menadžmenta, strategija i taktika marketing principa.

Više od 20 godina iskustva i preko 45 zaposlenih govori o veličini i stručnosti naše kompanije, a kvalitet je dokazan brojnim zastupništvima vodećih svetskih proizvođača turbokompresora i viskoventilatora Garrett, BorgWarner- KKK, Schwitzer, Holset, BehrHella  kao i velikim brojem korisnika naših usluga i proizvoda.

Video Prezentacija

Kontaktirajte TURBO SERVIS DOO