Investicije, gradnja i prodaja stambenih i poslovnih prostora, prodaja stanova Novi Sad, stanovi u izgradnji Novi Sad, luksuzni stanovi Novi Sad, novogradnja i novoizgrađeni stanovi Novi sad

Adresa: Vojvode Šupljikca 20
Grad: Novi Sad
Mobilni:063/5-777-50; 062/28-00-83
E-mail: wolfinvestdoo@gmail.com
Web: www.wolfinvest.rs

Osnovna delatnost: Građevinarstvo, izgradnja i prodaja objekata

Detaljnije o firmi:

"WOLF INVEST" iz Novog Sada bavi se investiranjem, gradnjom i prodajom stambenog i poslovnog prostora.

DOO WOLF INVEST je osnovan 2006. godine i od samog početka smo se trudili da budemo bolji od drugih ne po količini već po lepoti i kvalitetu stanova.
A kako bi na najbolji mogući način odgovorili savremenim potrebama urbanog kvaliteta života, firma od 2010. godine stavlja akcenat na izgradnju luksuznih stanova vrhunskog kvaliteta gde je svaki detalj pažljivo odmeren i uklopljen.
Atraktivnost i kvalitet naših objekata u velikoj meri nas izdvaja od konkurencije, a istovremeno smo zadržali i pristupačne cene što nas je pozicioniralo na sam vrh tržišta luksuznih nekretnina u Novom Sadu.
Kod nas možete naručiti stan po Vašoj želji. Najviše volimo da radimo za poznatog kupca koji zna šta hoće, a mi znamo da mu napravimo stan iz snova. Ukoliko nemate jasno definisanu ideju sa zadovoljstvom ćemo za Vas izgraditi raznovrsne opcije idejnih rešenja kako bismo Vam omogućili da lakše pronađete ono što Vama odgovara. Imperativ firme je kvalitet, a ne kvantitet. Rezultat toga su zadovoljni kupci, na čijem se ukazanom poverenju i saradnji i ovim putem srdačno zahvaljujemo.

 

prodaja stanova u izgradnji Novi Sad/prodaja stanova Novi Sad/prodaja luksuznih stanova Novi Sad/izgradnja stanova Novi Sad/izgradnja i prodaja luksuznih stanova Novi Sad/stanovi u izgradnji Novi Sad/luksuzni stanovi Novi Sad/investitori Novi Sad/novogradnja Novi Sad/novoizgrađeni stanovi Novi Sad/izgradnja stambenih i nestambenih zgrada Novi Sad/investicije, gradnja, prodaja stambenih i poslovnih prostora Novi Sad/izdavanje poslovnih prostora Novi Sad/izgradnja poslovnih prostora Novi Sad

Video Prezentacija

Kontaktirajte WOLF INVEST DOO